BEHANDLINGER

VIPPEEXTENSIONS

Det kan være forrvirrende å velge mellom alle de forskjellige typene behandlinger innen vippeextensions man finner på markedet i dag. Hos Makeuptattoo tilbys en rekke behandlinger innen extensions;  Klassiske vippeextensions, Volum vipper, og en blanding av de overnevnte som vi kaller for Vippemiks.

Vi ønsker å gjøre vårt beste for at du som kunde skal finne behandlingen og type vipper som passer best for deg, uansett utgangspunkt.  Ved booket time vil vi hjelpe deg å finne best lengde og form for dine øyne, basert på din øyeform, naturlige vippehår, og ikke minst eget ønske.

BESKRIVELSE AV BEHANDLINGENE:

Klassiske vipper: På en full klassisk vippeextension behandling festes ca 70 til 100 syntetiske hår per øye. Vippene plasseres på ens egne naturhår, og ens egne naturhår bestemmer max fylde man kan oppnå på ett klassisk sett – man kan ikke få flere vipper enn man har fra naturens side, men vippene blir lengre, tydeligere, og gir inntrykk av en perfekt mascaraeffekt med en flott bøy.

Volum vipper: Flere ultralette syntetiske hår festes sammen på det naturlige vippehåret, uten at det blir for tungt for det naturlige håret. Viftene lages mens vippene legges og kan ikke sammenlignes med punktvipper.

Vippemiks: En kombinasjon av klassisk og volumteknikk.

NB: Vi vurdere «helsen» til vippene for hver klient. Om vi mener at dine vipper ikke kan bære en bestemt lengde eller tygde vil vi gi beskjed om dette. Overdrevent bruk kan skade vippene dine på sikt og vi ber om at du stoler på at vi ønsker det beste for deg og dine vipper.

LVL VIPPELØFT

Løft, Volum og Lengde = LVL! 

LVL Vippeløft er for deg som foretrekker en naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre og gi mer volum.  En vippeløft-teknikk som løfter, gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippeextensions. LVL-behandlingen løfter vippene uten å «krølle eller frizze» som ved alminnelig vippe-permanent . Du får et vakkert og åpent blikk. Holdbarhet er 6-8 uker.

Metoden er skånsom og mer behagelig enn ved permanent bøy av vipper. Glem vippetangen og få LVL Vippeløft i stedet. Behandlingen tar ca. 1 time. Merk: Vi anbefaler ikke å utsette dine vipper for vann, damp, sauna og makeup de første 24 timer etter LVL behandlingen.

BRYNSTYLING/ FARGING AV VIPPER

 

Ikke alle tenker over hvor mye bryn har å si for et ansikt. Som linergist og brynstylist er jeg nok over gjennomsnittet opptatt av hvordan brynene tar seg ut. Det er viktig å sitte igjen med et naturlig og vakkert resultat.

Brynstyling er like aktuelt for menn som for kvinner. Ved brynstyling former jeg brynene. For menn er det viktig å beholde maskuliniteten og for kvinner gjøre brynene feminine og vakre. Ved en god brynstyling løftes blikket og det er lett å vedlikeholde brynene selv en periode. En gang i mellom kan en komme innom for en oppfriskning.

Farging av bryn og vipper har normalt en varighet på ca 2-6 uker.