1. Hjem
  2. Medisinsk tatovering

Arrkorrigering

Har du arr du synes er sjenerende?

Enkelte har arr etter skader eller kirurgiske og kosmetiske inngrep. Mye kan rettes på ved hjelp av tatovering.

Arrvev er litt spesielt og det foretas derfor alltid en vurdering i hvert enkelt tilfelle på hvorvidt det er mulig å foreta korrigerende behandling.

Priser

Facelift-arrkorrigering

Inkl. 1–2 refill

8000,-

Arr på strupen

Inkl. 1–2 refill

5000,-

Øyelokk

Inkl. 1–2 refill

6000,-
Se alle våre priser

Andre områder:  Ta kontakt for prisvurdering.

Nye behandlinger har 1–2 refill inkludert og må utføres innen 3 måneder fra første behandling. Refill består av en enkel behandling.

Hvordan foregår behandlingen?

Når du kommer til behandling må du først fylle ut en egenerklæring.

Deretter påføres en bedøvelseskrem som skal virke i 25–30 minutter.

Vi velger ut fargepigment som er tilpasset din hudfarge.

I en ny behandling inngår 1–2 refill i prisen. De inkluderte refillene må tas med 4–6 ukers mellomrom og senest innen 3 måneder fra første behandling. Dette er fordi det er levende vev vi jobber med, og vi kan aldri garantere hvor godt pigmentene sitter etter kun en behandling. Resultatet er ikke endelig før minst ett av de inkluderte refillene er tatt.

Når kan jeg ikke få utført behandling?

Vi utfører kun permanent makeup på frisk hud. Er du usikker på om du kan få gjennomført behandling, ber vi deg om å ta kontakt i forkant av timen.

Du kan ikke få permanent makeup hvis du:

Det må ha gått minimum 6–8 måneder siden kirurgisk inngrep før pigmentering av arr kan utføres.

Etterbehandling

Synes du fargen ser sterk ut ved nylig utført arbeide, så ta det helt med ro. Pigmentene vil umiddelbart etter behandling fremstå som kraftige og «sminket», men vil reduseres med 40–60 prosent i løpet av de første 4–10 dagene.

Pigmentene kan falle av i små flak. Ikke plukk dette vekk!

De fleste blir litt skuffet når de ser hvor lite farge som sitter igjen i huden etter første behandling. Det følger imidlertid med 1–2 refill med på en ny behandling, og etter siste refill er tatt vil du kunne se det endelige resultatet.

God hygiene er en viktig del av behandlingen ved alle sårflater. Permanent makeup behandlingen gir deg en sårflate. Sårflaten skal behandles som beskrevet under for å unngå komplikasjoner.

Forholdsregler

Etterbehandlingsprodukter

Vi anbefaler på det sterkeste å anvende Balm Micro etterbehandlingsprodukter den første måneden etter pigmentering hos oss, for best mulig resultat. Balm Micro er utviklet for å ta vare på og beskytte huden etter mikropigmentering. Det hjelper den naturlige regenereringen av huden, fukter og holder pigmentene stabile.

Etterbehandlingsproduktene er veganske og kan kjøpes i salongen.