1. Hjem
  2. Vipper og bryn

Vippeextensions

Med vippeextensions får du lange, fyldige vipper uten å bruke mascara.

Hvem passer vippeextensions for?

Vippeextensions passer for alle over 16 år som har egne naturlige vipper og som ønsker å slippe å bruke mascara på vippene. Ungdom under 16 år skal ha godkjenning fra foreldre/ foresatte i forkant av eventuell behandling.

Hvilke typer vippeextensions kan jeg velge mellom?

Vippeextensions kommer i mange farger, tykkelser, lengder, ulik grad av bøy og varianter av typer. Av etiske hensyn benytter vi kun syntetiske vipper i våre behandlinger.

Klassiske vippeextensions

Klassiske vippeextensions er en behandling som også kan kalles 1:1. Det er som en forlengelse av dine naturvipper.

Her fester vi 1 kunstig vippe på din naturlige vippe. På denne måten oppnår du en naturlig look men som samtidig er med på å gi det lille ekstra i hverdagen.

Volum-vippeextensions

Volumvipper består av vifter laget med tynnere vipper, og gir som regel et fyldigere uttrykk enn de klassiske vippene.

Som regel er det 2–7 syntetiske vipper som settes på den naturlige vippen – ut fra hvor dramatisk kunden ønsker det og hvor mye den naturlige vippen tåler.

Mix-vippeextensions

Mix vippeextensions kombinerer klassiske vipper med volumvifter, og passer for de som liker noe midt i mellom naturlig og mer dramatisk. Man får den naturlige looken som klassiske vipper gir, samtidig som volumvippene tilfør en dramatisk effekt.

Priser

Klassisk nytt sett

1350,-

Klassisk refill inntil 3 uker

750,-

Klassisk refill inntil 4 uker

800,-

Volum Xtra nytt sett

1990,-

Volum/mix nytt sett

1870,-

Volum/mix refill inntil 3 uker

890,-

Volum/mix refill inntil 4 uker

990,-
Se alle våre priser

Hvordan foregår behandlingen?

Ved første avtale starter vi med at alle kunder må fylle ut en egenerklæring før behandling.

Vi ønsker det beste for deg og dine vipper. Før vi starter tar vi en kikk på dine naturlige vipper og vurderer din «vippehelse». Om vi mener at dine vipper ikke kan bære en bestemt lengde eller tyngde vil vi gi beskjed om dette. Overdreven bruk kan skade vippene dine på sikt og vi ber om at du stoler på våre vurderinger.

Vi tar en prat om forskjellige typer vipper, alternative stiler og hvordan du ønsker at resultatet skal se ut.

Vi ønsker å gjøre vårt beste for at du som kunde skal finne den behandlingen og typen vipper som passer best for deg, uansett utgangspunkt. Vi vil hjelpe deg å finne best lengde og form for dine øyne, basert på din øyeform, naturlige vippehår, og ikke minst eget ønske.

Når vi er enige, er det tid for å ta plass på benken slik at behandlingen kan starte.

Det legges pads langs nedre øyelokk for å beskytte huden og dekke de nedre vippene.

Vippene renses og primes før en fester vippeextensions til dine naturlige vipper.

Det er viktig at du holder øynene lukke under hele behandlingen for å unngå å få limdunst inn på øynene, da dette vil skape ubehag. I noen tilfeller vil irritasjonen medføre tårer og rødhet på øynene.

På slutten av behandlingen fjernes pads og eventuell tape. Vippene børstes godt igjennom og limpunktene forsegles med nanomist.

Refill

Det er vanlig med påfyll etter 2–4 uker avhengig av hvor godt de holder på dine vipper, samt hvor fyldig du ønsker dem.

Ved refill av vippeextensions er framgangsmåten mye den samme som ved nye vipper. Imidlertid vil vi etter rens og primer fjerne løse og uønskede vippeextensions før nye vippeextensions festes.

Ved refill følger vi også med på din «vippehelse» for å påse at dine naturlige vipper ikke skades av belastningen vippeextensions gir.

Hva må jeg tenke på før behandlingen?

Det er ønskelig at eventuell øyensminke fjernes før avtalen.

Vi anbefaler at du tar en god vask av vippene og koster godt igjennom før du kommer. Det gjør at vi kan bruke mindre tid til å rense og plukke, og mere tid på å fylle på med nye vippeextensions.

Hvor lenge varer vippeextensions?

Som all hårvekst har også vippene begrenset levetid og skiftes ut ved jevne mellomrom.

Normalt mister vi 2–5 vipper hver dag, dette er uavhengig av om vi har vippeextensions eller ikke. Det vil si at vi i løpet av ca 3 uker vil ha mistet omtrent 50 prosent av vippene, og nye vipper vokser ut.

Vi anbefaler derfor å få påfyll av vippeextensions hver 2–4 uker (gjennomsnittlig hver tredje uke) for å opprettholde et pent resultat.

Fjerning av vippeextensions

Dersom du skulle ønske å ta pause eller slutte med vippeextensions, kan du enten la dem falle av av seg selv eller få hjelp av oss til å fjerne dem.

Det frarådes på det sterkeste å forsøke å klippe, nappe eller på annen måte fjerne vippeextensions på egen hånd. Det kan medføre skade på dine naturlige vipper og hårsekkene og i verste fall medføre at vippene ikke vokser ut igjen.

La dem falle av av seg selv

Du kan gjerne velge å la dem falle av av seg selv, men vær oppmerksom på at det vil ta noen uker, og du vil kanskje føle at det ser til ruskete ut en periode før alt er borte.

La oss fjerne dem

Alternativt kan du gjøre en avtale om fjerning av vippeextensions hos oss.

Vi fjerner vippene med en skånsom fjerningskrem som er spesielt lagd for å løsne opp vippelim. Ved fjerning velger mange å gjøre en vippebøy med farging for at overgangen fra vippeextensions ikke skal føles så stor.

Hvordan vet jeg om jeg er allergisk?

Hvis du aldri har hatt extensions eller mistenker at du kanskje kommer til å reagere på limet, kan vi ta en allergitest for å utelukke eventuell allergi.

Dersom du er allergisk, vil en eventuell reaksjon normalt vise seg i løpet av de første 24 timene etter behandling.

Kan vippeextensions skade mine egne vipper?

Vippeextensions som er lagt riktig og hvor råd om egenpleie av vippene følges mellom hver behandling, vil normalt ikke skade vippene. Daglig bruk av mascara og vippetang skader vippene mer enn vippeextensions gjør.

Når kan jeg ikke ha vippeextensions?

For å ha vippeextensions er det en forutsetning av du har egne naturlige vipper.

Dersom du tidligere har hatt allergisk reaksjon mot vippelim, er det høyst sannsynlig at du vil reagere igjen.

Du kan heller ikke få vippeextensions hvis du har infeksjon i eller rundt øynene.

Kan jeg ha vippeextensions under graviditet og amming?

Enkelte opplever at vippeextensions sitter dårligere grunnet hormonelle forandringer under graviditet og amming. Det kan da være greit å ta en vippepause til hormonbalansen er normalisert igjen.

Kan jeg bade når jeg har vippeextensions?

Du bør ikke bade eller dusje første 24 timene etter behandling.

Når herdeprosessen er ferdig, er ikke bading noe problem. Boblebad, badstue, svømmehall, innsjø, elver og fjorder – her er det fritt fram.

Etterbehandling

Ved å vite nøyaktig hvordan du skal ta vare på vippene dine hjemme, vil du holde øynene og dine naturlige vipper friske slik at du kan beholde vippeextensions så lenge du selv ønsker.

De første 24 timene etter behandling

De første 24 timene etter behandling anbefales det at du unngår å få vann på vippene, det vil si at du ikke lar vann renne over vippene.

Limet som benyttes herdes på fukt. Dersom vippene utsettes for fukt under herdeprosessen vil det medføre at limet svekkes, noe som igjen gjør at vippene ikke sitter like godt og faller fortere av.

Daglig pleie

Hvordan vaske øynene

Det er viktig at området rundt øynene og vippene holdes rent. Dårlig hygiene kan føre til irritasjon, mulig infeksjon og påfølgende skade på de naturlige vippene dine.